Arie schreef: “BRUINOOGE SLAAT DEUR VOOLOPIG KEIHARD DICHT VOOR FRANS SNEL ZIJN EXTRA PEESRUIMTE OP ACHTERDAM!

Het gevecht dat Kamerverhuurder Frans Snel voert tegen de Gemeente Alkmaar en specifiek onze CDA Burgemeester Piet Bruinooge is nog niet ten einde!

Inmiddels al weer ruim zes weken geleden kreeg de Kamerverhuurder op de Achterdam via zijn advocaat Vera Platteeuw een officiële beschikking van de Gemeente Alkmaar dat het Bestemmingsplan toestond dat Snel één extra ruimte op de Achterdam weer mag HEROPENEN!
DAN ZOU DAT PEESKAMER 70 ZIJN!
-dat dit pijnlijk voor onze burgermeester zou zijn, die juist zo tevreden was dat via alle pers kanalen als overwinnaar had mogen melden, dat op de Acherdam er nog maar 69 van de 120 PEESKAMER open mochten zijn!-
Het bestemmingsplan ging nog even verder!
Het totaal aantal kamer waar volgens dit Bestemmingsplan geen ruimte bezwaren voor waren werd van 69 verhoogd tot 72!

Het bestemmingsplan moest nog wel gepubliceerd worden om bezwaarmakers de kans te geven officieel binnen zes weken bezwaar te maken!

Aardig, of misschien ook wel vreemd was het, dat dit Besluit door de Advocaat van Snel werd ontvangen 2 dagen nadat Frans Snel en zijn advocaat op het stadhuis een bezwaarprocedure hadden gevoerd tegen de APV verordening betrekking hebbende op juist deze ruimte die nu volgens het BESTEMMINGSPLAN open maf en nog 2 extra kamers!

Nog gekker is het misschien wel dat 3 dagen voordat BEZWAARPROCEDURE VERSUS HET BESTEMMINGSPLAN AFLOOPT Snel en zijn advocaat de uitspraak op de  BEZWAARPROCEDURE VERSUS DE APV ontvangen!

Maar eerst het niet verwachte nieuws dat er NIEMAND bezwaar heeft aangetekend tegen het BESTEMMINGSPLAN!
-de Advocaat van Snel Vera Platteeuw had ieder geval één bezwaar verwacht-

Maar dan de BEZWAARPROCEDURE en de UITSPRAAK!
De advocaat Vera Platteeuw en Frans Snel hadden een prima gevoel na die zitting!

MAAR DAT GOEDE GEVOEL WERD OP GROVE WIJZE TENIETGEDAAN DOOR DIE UITSPRAAK! Rechter moet beslissen

BURGERMEESTER PIET BRUINOOGE ZIET MET DE APV IN DE HAND GEEN ENKELE NOODZAAK ZIJN ZIENSWIJZE TE VERANDEREN EN DUS TOE TE STAAN DAT HET AANTAL WERKRUIMTES VOOR PROSTITUEES WORDT GEBRACHT VAN 69 NAAR 72!!!!!

U mag nu raden wat de Frans Snel gaat doen?

Jawel

In beroep gaan bij de Rechtbank in ALkmaar!!!